Güncel Duyurular
Davetli Konuşmacılar

Prof. Dr. Nevzat TARHAN

1975 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. 1982 yılında GATA' da Psikiyatri uzmanı oldu.1998 yılında Memory Center Of America'nın Türkiye temsilciliğini aldı. 2011 yılında Üsküdar Üniversitesini kurdu.


Prof. Dr. Murat AKSOY

1994'te İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. 1999'da İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde genel cerrahi uzmanlık eğitimini tamamladı. Akademik kariyerinin yanı sıra görsel medyada program sunucusu, editör ve yapımcı olarak da yer alır. 2013-14 yılları arasında "Doktorum" programında sunuculuk yapmıştır.


Prof. Dr. Ömer ÖZKAN

1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini yine Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi üzerine almıştır.Sn. Prof. Dr. Ömer ÖZKAN dünyadaki ilk rahim nakli ve Türkiye'deki ilk çift kol nakli gibi ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarıya ve ilke imza atmış bir isimdir.


Prof. Dr. Dursun ARAS

1996 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiştir. Uzmanlığını Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kardiyoloji üstüne yapmıştır. 2012 -2017 yılları arasında üniversitemiz bünyesinde hekimlik mesleğini sürdürmüştür.


Prof. Dr. Yeşim AKIN

1997 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1998-2003 yılları arasında Yüksek İhtisas Üniversitesinde dahili tıp bilimleri üzerine uzmanlığını yaptı.



 Doç. Dr. Fatih KARATAŞ

2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2011'de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde dahili tıp bilimleri üzerine uzmanlığını tamamlamıştır. 2016'da tıbbi onkoloji üzerine uzmanlığını bitirmiştir. 7 yıldır Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışmaktadır.


Doç. Dr. Eda CENGİZ

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Pediatri ihtisasını ve endokrinoloji ile metabolizma üst ihtisaslarını Amerika'da tamamladı. 2007 yılından beri Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji ve Diyabet bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.


Doç. Dr. Hacı Mehmet KAYİLİ

2009 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Matematik ve Fen Bilimleri bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya bölümündeki eğitimini 2016'da tamamladı.

Ziyaretçi İstatistikleri

Online: 1 | Bugün: 2 | Bu Ay: 158 | Bu Yıl: 951 | Toplam: 8022